Maartje Alleman – Segers┬á

GZ-Psycholoog

Ik ben gezondheidszorgpsycholoog met ruim 15 jaar ervaring in de psychiatrie. In 2014 heb ik mijn master Klinische psychologie gehaald aan de Vrije Universiteit van Brussel en afgelopen jaar heb ik de registratie tot GZ-psycholoog behaald. In mijn behandelingen maak ik gebruik van vaardigheden en technieken uit verschillende therapie├źn om zo jouw doelen te bereiken. Ik heb de afgelopen jaren veel verschillende cursussen gevolgd; schematherapie, EMDR maar ook veel cursussen op het gebied van diagnostiek.

In de behandeling vind ik het belangrijk dat jij op de eerste plaats staat en je kan bij mij rekenen op een persoonlijke aanpak. We zullen samen het doel bepalen en bekijken welke behandeling het best past zodat we actief samen kunnen werken. Ik vind het belangrijk om in de behandeling je eigen kracht, de zelfredzaamheid en verantwoordelijkheid te stimuleren.

Ook maak ik gebruik van een online therapieprogramma waarbij ik hoop mensen op een toegankelijke wijze te kunnen begeleiden.

Naast het werken bij In Mind woon ik in Bergen op Zoom samen met mijn man en twee dochters. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te boksen, te mountainbiken en om te wandelen.